Το  Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσα από την Τέχνη, Connective Drama, ανακοινώνει την έναρξη του 10ου κύκλου Ατομικής και Ομαδικής Δημιουργικής Εποπτείας για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας καθώς και την έναρξη συνεδριών Δημιουργικής Εποπτείας για Επόπτες.

Η Εποπτεία παρέχεται σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και ασφάλειας. Στόχος είναι η διευκόλυνση της επαγγελματικής ανάπτυξης του θεραπευτή, σύμφωνα και πέρα από την εμπειρία του, και κατ’ επέκταση η διεύρυνση των δυνατοτήτων παρέμβασης.

Κατά την Εποπτεία, ο εποπτευόμενος  θεραπευτής συμμετέχει ενεργά στη διερεύνηση ενός εστιασμένου ερωτήματος και στην επιλογή των δημιουργικών τεχνικών μέσω τριών επιπέδων διεργασίας: Λόγος- Βίωμα- Nόημα. Αποτέλεσμα είναι η αλληλοσυμπληρωματική λειτουργία των δύο ημισφαιρίων και η ενδυνάμωση της αναστοχαστικής του ικανότητας.

Ως εργαλεία χρησιμοποιούνται δραματοθεραπευτικές τεχνικές (όπως κίνηση, φωνή, μουσική, προβολικές τεχνικές, ιστορίες σε μικρόκοσμο ή μακρόκοσμο, ρόλοι).

Η ατομική εποπτεία διαρκεί μία ώρα και η συχνότητα ορίζεται μεταξύ επόπτη και εποπτευόμενου.Η ομαδική εποπτεία πραγματοποιείται σε κλειστή ομάδα 6 ατόμων, μία φορά τον μήνα σε  10 δίωρες συναντήσεις, δια ζώσης ή διαδικτυακά (για συμμετέχοντες από την επαρχία). Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής για επαγγελματική χρήση, στην ολοκλήρωση των εποπτειών.

 

Έναρξη Ομαδικής Εποπτείας :  Ιανουάριος 2022

Για περισσότερες πληροφορίες & για δήλωση συμμετοχής:

τηλ.  6936726500

e-mail  connectivedrama@gmail.com

Υπεύθυνη Προγράμματος: Φώφη Τριγάζη
Δραματοθεραπεύτρια (The institute of Dramatherapy London)
Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια ομάδας ζεύγους και οικογένειας (Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Αναλυτικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας)
Μέλος της BADTH , GASi, EAP, Κάτοχος ECP ,Γραμματέας του ΔΣ της ΕΕΨΕ.
Επόπτρια θεραπευτών με εκπαίδευση στο Creative approach (NDP Ltd London) και στο Appreciative approach (SNAP certificate, Kensington Consultation Centre London)
Εκπαιδεύτρια Εποπτών στη Δημιουργική Εποπτεία


Copyright © 2021 Connective Drama, All rights reserved