Το Connective Drama, το Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσα από την Τέχνη, διοργανώνει διαδικτυακά μία ομαδική βιωματική δημιουργική εποπτεία για ειδικούς ψυχικής υγείας.

Η εμπειρία της πανδημίας και του εγκλεισμού δημιούργησε ένα σύνολο προβλημάτων που οι πιο ευάλωτοι ψυχικά και κοινωνικά δυσκολεύονται να διαχειριστούν. Οι ειδικοί ψυχικής υγείας, λόγω των πρωτόγνωρων και προκλητικών συνθηκών, χρειάζονται την εποπτεία σαν έναν χώρο ασφαλή μοιράσματος της εμπειρίας τους, εμπερίεξης του συναισθήματός τους αλλά και επεξεργασίας θεμάτων των περιστατικών τους.

Το βιωματικό σεμινάριο είναι εστιασμένο στο πώς η χρήση δημιουργικών μέσων, για να διερευνήσουμε θέματα που προκύπτουν στην εποπτεία, διευρύνει το πεδίο αντίληψης και διευκολύνει την αναστοχαστική λειτουργία. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί τους χαρτιά Α4, στιλό, χρώματα (ξυλομπογιές, μαρκαδόροι και κηρομπογιές)

To σεμινάριο συντονίζει η Φώφη Τριγάζη.

Ώρες: Κυριακή 31/5/2020, στις 19:00- 21:00 , προσέλευση στις 18:45

Κόστος: 20 €. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης .

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Στο παρακάτω λινκ βρίσκεται η φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/6KCCPkrVGzYCWKvy5

Εντός 3 ημερών από την εγγραφή σας θα λάβετε email συμμετοχής από το email connectivedrama@gmail.com ώστε να λάβετε σύνδεσμο και κωδικό για τη σύνδεση μέσω Ζοοm.

Σημαντικό! Παρακαλούμε να κοιτάξετε τα εισερχόμενα και τα ανεπιθύμητα (spam). Αν για κάποιο λόγο δε σας έρθει email, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο connectivedrama@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6125433, 6936726500

Μόλις κλείσουν οι θέσεις , θα γίνει ανακοίνωση στο event στο facebook και στο site