Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται την Κυριακή 24/5/2020 λόγω της μεγάλης συμμετοχής που είχε. Προσφέρεται από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσα από την Τέχνη “Connective Drama”. Παρέχει τεχνικές για την ενδυνάμωση του εαυτού και τη διαχείριση στρεσογόνων καταστάσεων που προέκυψαν από τις συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας του covid-19 . Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγήτρια είναι η παιγνιοθεραπεύτρια και εκπαιδευτικός Σεμέλη Μισαηλίδη.

Ώρες: Κυριακή 24/5/2020, στις 19:00- 21:00, προσέλευση στις 18:45

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/QsDkmvVAuNPHPhcFA

Εντός 3 ημερών από την εγγραφή σας θα λάβετε email συμμετοχής από το email connectivedrama@gmail.com ώστε να λάβετε σύνδεσμο και κωδικό για τη σύνδεση μέσω Ζοοm.

Σημαντικό! Παρακαλούμε να κοιτάξετε τα εισερχόμενα και τα ανεπιθύμητα (spam). Αν για κάποιο λόγο δε σας έρθει email, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο connectivedrama@gmail.com.

Μόλις κλείσουν οι θέσεις , θα γίνει ανακοίνωση στο event στο facebook και στο site https://www.connedrama-therapy.com/

______________

Ενημέρωση 23/5/2020

Σας ευχαριστούμε θερμά για το μεγάλο σας ενδιαφέρον στο δεύτερο επαναληπτικό σεμινάριο! Οι θέσεις έκλεισαν. Σας ενημερώνουμε ότι όλοι όσοι κάνατε εγγραφή μέχρι σήμερα στις 1.36 μ.μ έχετε λάβει email με κωδικό και λινκ ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μέσω zoom . Παρακαλούμε να δείτε μήπως το email έχει πάει στα ανεπιθύμητα. Αύριο στις 6.45 μ.μ είναι η ώρα προσέλευσης και 7 μ.μ ξεκινάμε. Με εκτίμηση.